LOCUL UNDE TE SIMTI CA ACASA!

1. Terasa acoperita

2. Salon mic (parter)

3. Salon mare (demisol)

Restaurantul South Burger este localizat pe o strada adiacenta Bd. Brancoveanu, la 5 minute de mers pe jos de statia de metro C-tin Brancoveanu. Ferit de zgomotul infernal si nebunia orasului, South Burger va asteapta in sezonul cald pe teresa acoperita cu o capacitate de aproximativ 50 de persoane.

 

Lemnul folosit la amenajarea terasei, precum si multitudinea de flori cu care este „imbracata”, fac din acest loc unul in care, speram noi, vei vrea sa revii cat mai repede.

 

In interior, restaurantul este structurat pe doua nivele: parter si demisol. Daca la parter exista un numar restrans de mese, salonul de la demisol ofera un spatiu extrem de generos (capacitate de aproximativ 80 persoane), unde pot fi urmarite toate evenimentele sportive majore.

 

Tot aici, ocazional, sunt organizate seri tematice, degustari de vinuri, stand-up, spectacole pentru copii sau diverse evenimente.

 

Indiferent ca veniti cu masina sau bicicleta, aveti parcarea asigurata. Exact in fata locatiei exista o parcare foarte mare, iar pe terasa noastra gasiti intotdeauna suporti pentru biciclete.

Pentru rezervari: (021) 9244